Domenii | Autori

Arhiva

Proiectarea didactică de la A la Z pentru începători și nu numai, autor Violeta Cătălina Bulai

Principalul obiectiv al lucrării “Proiectarea didactică de la A la Z pentru începatori și nu numai” este sa vină in ajutorul începătorilor atât prin suportul teoretic, cât și prin exemplele oferite, dar să fie și un un instrument de lucru alternativ pentru profesorul de matematică exeprimentat, un ghid de practică educațională, în acord cu principiile proiectării și organizării curriculare a învățarii.

Primul capitol prezintă pe larg etapele proiectării didactice, pornind de la proiectarea activității anuale si finalizându-se cu proiectarea lecției.

Capitolul al doilea cuprinde modele de proiecte de lecție, fiecare proiect fiind însoțit de fișe de lucru, de sistematizare sau autoevaluare, iar în incheierea capitolului este prezentat un model de test sumativ cu barem de corectare și notare, tipuri de itemi utilizați, raportul de analiză și rezultatele obținuțe.

Autorul

Descarcă ediţia online – gratuită – a lucrării Proiectarea didactică de la A la Z pentru începători și nu numai, autor Violeta Cătălina Bulai.

ISBN 978-606-671-898-1

You must be logged in to post a comment.