Domenii | Autori

Arhiva

Prinsă în plasa sufletului, autor Diana Laslău

Unul din numele care fac cinste literaturii române, mai ales prin capacitatea de a desfăşura, ca pe nişte piese ale unui puzzle uriaş, multitudinea de sentimente de care este capabil sufletul, este Cella Serghi. În cărţile scriitoarei descopăr de fiecare dată alte nuanţe, alte valenţe, alt mod de a vedea iubirea decât cel cu care sunt obişnuită de lecturile mele, de felul meu de a fi, de ceea ce societatea consideră că trebuie să fie iubirea. Cuplul, nu doar cel oficializat sau convenit printr-un act, este elementul care dă naştere unei furtuni de viziune, unei modalităţi de regândire şi de răzgândire a ceea ce implică dragostea.

Romanele Cellei Serghi sunt dedicate analizei sufletului feminin, a dramelor sentimentale pe care femeia le trăieşte, analiză făcută într-un stil modern, fără a fi intelectualist, un stil sprinten, atrăgător. Scrierile Cellei Serghi constituie mărturisiri ale unui suflet plin de tărie afectivă, plin de viaţă în toate formele şi sub toate înfăţişările ei.

Autorul

Descarcă ediţia online – gratuită – a lucrării Prinsă în plasa sufletului, autor Diana Laslău.

Lucrarea este protejată la copiere şi imprimare şi poate fi deschisă pentru maximum 15 lecturi, fiecare lectură pe termen nelimitat.

ISBN 978-606-577-378-3

You must be logged in to post a comment.