Domenii | Autori

Arhiva

Strategii de evaluare a rezultatelor şcolare utilizate în învăţământul cu predare simultană, autor Raluca Cristina Ropotoae

În mod specific am structurat lucrarea în două părţi distincte:o primă parte teoretică, urmată apoi d În mod specific am structurat lucrarea în două părţi distincte:o primă parte teoretică, urmată apoi de o parte practic-aplicativă.
Partea teoretică cuprinde capitolul I intitulat,,Evaluarea- componentă a procesului de învăţământ’’şi capitolul II-,,Metode şi tehnici de evaluare a rezultatelor şcolare’’-ansamblul structurat de acţiuni educative în învăţământul primar.
A doua parte, cea cu caracter practic-aplicativ, cuprinde capitolul III, referitor la ,,Strategii tradiţionale şi alternative de evaluare utilizate în clasele cu predare simultană la matematică’’ şi capitolul IV-,,Analiza, prelucrarea şi interpretarea datelor colectate’’.

Încheiem cu menţiunea că într-o societate concurenţială, şcoala este datoare să ajute pe fiecare dintre elevii săi să-şi stabilească scopuri în viaţă în raport cu posibilităţile lui reale. Depinde de noi, cadrele didactice ca acest vlăstar care este copilul să devină viitor arbore al societăţii.

Lecturați gratuit Strategii de evaluare a rezultatelor şcolare utilizate în învăţământul cu predare simultană, autor Raluca Cristina Ropotoae.

Lucrarea poate fi citită online doar în Librăria Scriitorilor (www.librariascriitorilor.ro).

ISBN 978-606-30-0438-4

You must be logged in to post a comment.