Domenii | Autori

Arhiva

Teste Bacalaureat – Economie. Auxiliar didactic pentru disciplina Economie destinat uzului intern, autor Camelia Corina Bădăuţă

Acest auxiliar propune o altă abordare a demersului didactic, atât pentru clasele unde elevii studiază doar o oră pe săptămână cât şi pentru elevii ce studiază 2 ore/săptămână, dar şi pentru cei care doresc să susţină examen de admitere la una din universităţile de prestigiu româneşti.

Lecturați gratuit Teste Bacalaureat [...]

Exemple de subiecte rezolvate pentru bacalaureat. Chimie organică, autor Prof. Hoffer Ildikó

Lucrarea de faţă se bazează pe asimilarea şi fixarea cunoştinţelor de chimie organică prin intermediul rezolvării de probleme.

Soluţiile problemelor sunt explicate pentru a dezvolta gândirea în căutarea soluţiilor, oferă un mijloc de verificare a cunoştinţelor, de îmbogăţire a lor şi contribuie la dezvoltarea gândirii logice.

Recomand această lucrare elevilor care se pregătesc pentru examenul de bacalaureat şi celor care au parcurs manualele de chimie (clasa a X-a şi a XI-a) şi şi-au însuşit cunoştinţele teoretice necesare.
Subiectele rezolvate au fost selectate din variantele şi subiectele date de minister.

Autorul

Descarcă ediţia online – gratuită – a lucrării Exemple de subiecte rezolvate pentru bacalaureat. Chimie organică, autor Prof. Hoffer Ildikó

ISBN 978-606-577-266-3

Bacalaureat-Psihologie. Modele de subiecte şi rezolvări

Cu mult devotament faţă de o disciplină foarte dificilă, dar tot atât de frumoasă, ghidul oferit de Dna Prof. Mariana Marţian, pentru susţinerea examenului de bacalaureat la psihologie, uşurează înţelegerea problemelor psihologiei, oferind explicaţii şi exemple pline de culoare şi căldură. Tematica subiectelor abordate ţine linia şi nivelul temelor pentru examenul de bacalaureat din anii 2008 şi 2009.

ISBN 978-606-92097-8-3

Varianta demonstrativă poate fi descărcată de aici.
Plata variantei complete se realizează prin SMS. Toate detaliile şi formularul pentru realizarea plăţii sunt incluse în varianta demonstrativă (Sala de Lectură Psihologie).

Autor: Prof. Mariana Marţian

Carte recomandată de profesorii de specialitate

Bacalaureat-Economie. Modele de subiecte şi rezolvări

Utilă profesorilor şi elevilor pentru o bună pregătire, cartea, un adevărat ghid pentru bacalaureat, abordează teste, exerciţii şi probleme de mare diversitate, pentru examenul de bacalaureat la disciplina economie, oferind explicaţii şi modele de realizare ale graficelor, situaţii de calcul, formule, comentarii fundamentate.

ISBN 978-606-92097-7-6

Varianta demonstrativă poate fi descărcată de aici.
Plata variantei complete se realizează prin SMS. Toate detaliile şi formularul pentru realizarea plăţii sunt incluse în varianta demonstrativă (Sala de Lectură Economie).

Autori: Prof. Viorica Urs, Prof. Daniel Voinea

Carte recomandată de profesorii de specialitate