Domenii | Autori

Arhiva

Activități școlare și extrașcolare. Ghid pentru învățământul primar, autor Constantin Porojan

Prin publicarea acestui ghid doresc să împărtășesc cu dumneavoastră din experiența mea didactică desfășurată la Școala gimnazială Răscăeți, județul Dâmbovița, în contexte școlare și extrașcolare.
Toate activitățile prezentate sunt cu titlu de sugestii, ele putând fi îmbunătățite și adaptate în funcție de disciplină, conținutul acestora, obiectivele propuse etc.
Activitățile școlare sau extrașcolare din acest ghid au fost realizate împreună cu elevii claselor pe care le-am coordonat în perioada 2018-2020, în diverse spații: sala de clasă, curtea școlii, căminul cultural, în comunitate, instituții din afara localității. O parte dintre acestea sunt desfășurate doar cu elevii clasei, iar altele în comun, împreună cu alți elevi și preșcolari din unitatea noastră de învățământ, cu prilejul unor evenimente deosebite (istorice, religioase, culturale ș.a.) sau workshop-uri pe diverse teme susținute de către personal calificat al unor instituții publice.
Activitățile prezentate fac parte atât din lecțiile susținute la clasă, cât și din din timpul unor activități extrașcolare curprinse în proiecte și parteneriate, dar și din perioada derulării Programului național, „Școala Altfel – Să știi mai multe, să fii mai bun!”.

Lecturați gratuit Activități școlare și extrașcolare. Ghid pentru învățământul primar, autor Constantin Porojan

Lucrarea poate fi citită online doar în Librăria Scriitorilor (www.librariascriitorilor.ro).

ISBN 978-606-30-2747-5

You must be logged in to post a comment.