Domenii | Autori

Arhiva

Comunicarea constructivă - strategii de promovare și dezvoltare a turismului activ în România, autor Nicoleta Leon-Armanu

Stilul original în care am abordat această lucrare şi aplicabilitatea ei pe piaţa turismului românesc se potrivesc foarte bine actualei perioade de criză financiară mondială. Economia scade de la o zi la alta, legile marketingului sunt acum răsturnate, iar puterea de cumpărare este afectată negativ. Ca în orice altă criză financiară, companiile nu mai alocă fonduri pentru publicitate sau, dacă o fac, acestea sunt mult diminuate. Măsuri de genul acesta reprezintă consecinţele unei curse disperate după profit şi nu au, de fapt, nici un fundament strategic. În acest context, lucrarea de faţă propune pentru promovarea turismului românesc o strategie principală, prin intermediul turismului activ, foarte dezvoltat atât în Statele Unite ale Americii, cât şi în Uniunea Europeană.

Descărcaţi gratuit Comunicarea constructivă – strategii de promovare și dezvoltare a turismului activ în România, autor Nicoleta Leon-Armanu.

Lucrarea este protejată la copiere şi imprimare şi poate fi deschisă de 10 ori.

ISBN 978-606-30-0116-1

You must be logged in to post a comment.