Domenii | Autori

Arhiva

Poziţia României în Uniunea Europeană din punctul de vedere al indicatorilor de dezvoltare durabilă, autor Alexandra-Cătălina Filimon

Principalii factori ai dezvoltării durabile sunt factorul de mediu, factorul social, factorul economic şi mai nou cel instituţional. Toţi aceşti factori avuţi în vedere duc la o armonizare a dezvoltării societăţii actuale şi la asigurarea unui viitor mai bun generaţiilor următoare.
România a suferit o continuă schimbare după anul 1989. Creşterea economică pe care o înregistrează ţara noastră (anii 1994-2007) este evidenţiată de creşterea Produsului Intern Brut(PIB) pe cap de locuitor. Desemenea creşte parcul auto (autoturisme personale) şi puterea de cumpărare a unei persoane aproape că se dublează. Pentru a observa dacă această dezvoltare este una durabilă este necesară o analiză care poate fii realizată cu ajutorul indicatorilor de dezvoltare durabilă.

Descărcaţi gratuit Poziţia României în Uniunea Europeană din punctul de vedere al indicatorilor de dezvoltare durabilă, autor Alexandra-Cătălina Filimon.

Lucrarea este protejată la copiere şi imprimare şi poate fi deschisă de 10 ori.

ISBN 978-606-671-984-1

You must be logged in to post a comment.