Domenii | Autori

Arhiva

Aspectele puterii maxime aerobe şi anaerobe la elevii din ciclul gimnazial, autor Prof. Huciu Ecaterina

În conducerea obiectivă a oricărei activităţi umane se caută mijloace de obiectivizare care să permită analiza stadiului de diferite momente ale unei acţiuni ce se vrea dirijată conştient.

Exerciţiul fizic, practicat încă din cele mai vechi timpuri, a evoluat, ajungând la structuri complexe, specifice diferitelor ramuri de sport. Performanţele din ce în ce mai înalte au dus la necesitatea cunoaşterii posibilităţilor umane, fapt ce implicit a dus la impulsonarea muncii de cercetare din domeniul educaţiei fizice şi sportului.

Dezvoltarea capacităţii de efort constituie unul din obiectivele fundamentale ale educaţiei fizice şi sportului, fapt pentru care specialiştii, cadrele medicale, antrenorii şi metodiştii au elaborat numeroase strategii de instrumente de măsură în vederea aplicării acesteia.

Autorul

Descarcă ediţia online – gratuită – a lucrării Aspectele puterii maxime aerobe şi anaerobe la elevii din ciclul gimnazial, autor Prof. Huciu Ecaterina.

Lucrarea este protejată la copiere şi imprimare şi poate fi deschisă pentru maximum 10 lecturi, fiecare lectură pe termen nelimitat.

ISBN 978-606-577-536-7

You must be logged in to post a comment.