Domenii | Autori

Arhiva

Studiu privind modalitățile de realizare a lecției de educație fizică prin mijloace specifice jocului de handbal la ciclul gimnazial (clasa a VI-a), autor Fănica Enache


Activitatea practică a profesorului trebuie să conțină alegerea, descrierea, dozarea și evaluarea sistemelor de acționare. Jocurile de mișcare alese să fie clare și precise, îmbinarea exersării individuale, pe grupe, pe perechi cu cea colectivă.
Pentru ca temele să fie realizate trebuie alese sisteme de acționare adecvate bazei materiale de care dispune școala. Mijloacele alese trebuie să respecte curba efortului pentru lecția de educație fizică.
Acordând atenția necesară tuturor elementelor care asigură buna desfășurare a lecțiilor de educație fizică, vom reuși să creăm veritabile activități ce-și propun să valorifice potențialul elevilor.

       

Lecturați gratuit Studiu privind modalitățile de realizare a lecției de educație fizică prin mijloace specifice jocului de handbal la ciclul gimnazial (clasa a VI-a), autor Fănica Enache

Lucrarea poate fi citită online doar în Librăria Scriitorilor (www.librariascriitorilor.ro).

ISBN 978-606-30-4781-7

You must be logged in to post a comment.