Domenii | Autori

Arhiva

Importanța programelor de consiliere parentală pentru copiii cu tulburare de opoziție și comportament sfidător, autor Oana-Maria Călărașu


Vom dezbate criteriile de diagnostic si premisele apariției tulburării de opoziție și comportament sfidător, analizând factorii implicați.
Se prezintă în continuare un tratament recomandat care include pregătirea pentru managementul părinților, psihoterapia individuală, terapia familială, terapia comportamentală cognitivă și formarea competențelor sociale.

Încadrarea problematicii studiate în literatura de specialitate, dezvăluie importanța rolului implicării părinților în consilierea copiilor și sunt enumerate în cele din urmă, tipurile de programe de consiliere parentală pentru copiii cu tulburare de opoziție și comportament sfidător la nivel global.
Aceasta carte se îndreaptă spre realizarea unui model de intervenție pentru familiile copiilor, cu aplicație într-un program de consiliere parentală, incluzând pașii care trebuie urmați în vederea prevenirii unor modele de comportamente disruptive, cu înclinații spre abuz de substanțe, alcool și suicid.

Lecturați gratuit Importanța programelor de consiliere parentală pentru copiii cu tulburare de opoziție și comportament sfidător, autor Oana-Maria Călărașu

Lucrarea poate fi citită online doar în Librăria Scriitorilor (www.librariascriitorilor.ro).

ISBN 978-606-30-3514-2

You must be logged in to post a comment.