Domenii | Autori

Arhiva

Promovarea imaginii școlii. Decizie și previziune. Ghid rapid pentru comisiile de marketing, autor Simona Buzea

În general, personalul de conducere sau cadrele didactice consideră că, la momentul când au ales să lucreze în învățământ, fișa postului nu includea atribuții legate de promovarea imaginii școlii și, în continuare, există puțină informație care să-i ajute să învețe exact cum să facă acest lucru. Dintre multele cărți de marketing, foarte puține se adresează instituțiilor furnizoare de programe educaționale.

De aceea, atitudinea celor implicați în acest sistem variază; fie se arată entuziaști atunci când înțeleg importanța unui astfel de demers de promovare a școlii pe piață, fie luptă cu înverșunare împotriva ideii în sine.

Lucrarea de față își propune să reprezinte un ghid practic referitor la bazele unui marketing integrat aplicabil şcolilor. Marketingul integrat înseamnă acceptarea, ca făcând parte din efortul de promovare a şcolii, a tuturor activităţilor ce presupun managementul relaţiilor cu publicul, comunitatea, cu mass media, precum şi publicitatea pozitivă.

Descărcaţi gratuit Promovarea imaginii școlii. Decizie și previziune Ghid rapid pentru comisiile de marketing, autor Simona Buzea

Lucrarea este protejată la copiere şi imprimare şi poate fi deschisă de 10 ori.

ISBN 978-606-671-772-4

You must be logged in to post a comment.