Domenii | Autori

Arhiva

Mapa învăţătorului - clasa I, autor Vîlcu Elena

Stimaţi colegi,
Dacă v–aţi dorit vreodată să existe o cale uşoară, reală, pentru întocmirea portofoliului învăţătorului de clasa I, atunci dorinţa vi se poate împlini. Poate mulţi dintre colegi vor să-şi păstreze şi să-şi organizeze materialele astfel încât acestea să fie operaţionale, sau vor completarea, reorganizarea şi actualizarea materialelor din “mapă”, sau vor posibilitatea diminuării stresului, a emoţiilor provocate de inspecţiile inopinate, mai ales cei care sunt la început de drum, iar un început corect înseamnă a avea o fundaţie solidă pentru obţinerea performanţelor în meseria aleasă. E-book-ul “Mapa” învăţătorului – clasaI”, cu peste 500 pagini, reprezintă un ghid complex care poate fi implementat cu succes în activitatea didactică, indiferent că sunteţi sau nu începător în acest domeniu.

În decursul unei îndelungate experienţe la catedră, din dorinţa de a trezi curiozitatea pentru cunoaştere a învăţăceilor mei şi pentru a se bucura de rezultatele muncii lor, am reuşit să strâng o multitudine de materiale didactice, am conceput nenumărate fişe de lucru, teste de evaluare, am aplicat strategii diverse şi am ţinut evidenţe stricte asupra întregii activităţi. O parte din toată această muncă am structurat-o pe şapte capitole într-o amplă lucrare pe care v-o pun la dispoziţie pentru a vă îndruma paşii în nobila, dar dificila meserie de dascăl al secolului XXI.

Puteţi descărca gratuit aici o parte a lucrării “Mapa învăţătorului-clasa I”, iar, dacă vreţi să primiţi pe e-mail varianta completă, trimiteţi pe adresa vlcelena@yahoo.com un mesaj cu titlul „portofoliu” şi veţi primi detalii.

Autorul

ISBN 978-606-577-165-9

You must be logged in to post a comment.