Domenii | Autori

Arhiva

Texte suport pentru şedinţele cu pǎrinţii, autor Maria Oancea Georgescu

De la început ţinem sǎ precizǎm cǎ prezenta lucrare conţine minireferate prin care suntem convinşi cǎ nu am epuizat lista infinitǎ a subiectelor care privesc educaţia copiilor în familie.

Titlul ,,Abecedarul pǎrinţilor” nu ilustreazǎ neaparat ideea de complet, adicǎ de la A la Z, deoarece pǎrinţii, dornici sǎ se instruiascǎ în mod sistematic, suntem convinşi cǎ se pot adresa multor alte volume, de specialitate propriu-zisǎ.

Alcǎtuirea acestui ,,ghid” are însǎ un suport întemeiat, dacǎ stǎm şi ne gândim cǎ, pe parcursul anilor, mulţi pǎrinţi, indiferent de domeniul în care lucrau şi de gradul pregǎtirii lor profesionale, ne-au pus adeseori întrebǎri pentru care întotdeauna trebuia sǎ avem un rǎspuns pregǎtit. Tot ei, pǎrinţii, ne-au fǎcut sǎ credem cǎ sunt dornici sǎ înveţe, aproape ca elevii de clasa I, cum sǎ-şi exercite dificila profesiune de pǎrinte, educaţia în familie dovedindu-se, din ce în ce mai mult, drept o ocupaţie calificatǎ deoarece acea ,,calificare afectivǎ” a devenit, evident, insuficientǎ.

Lecturați gratuit Texte suport pentru şedinţele cu pǎrinţii, autor Maria Oancea Georgescu

Lucrarea poate fi citită online doar în Librăria Scriitorilor (www.librariascriitorilor.ro).

ISBN 978-606-30-0608-1

You must be logged in to post a comment.