Domenii | Autori

Arhiva

Sisteme-Multiexpert medicale, autor Dr. Mircea-Novac Ştefănescu

Lucrarea de faţă se adresează în special medicilor care ar dori să participe la dezvoltarea unor aplicaţii de uz medical din domeniul inteligenţei artificiale în special prin furnizarea cunoştințelor medicale necesare.

Pot beneficia şi medicii implicaţi în conducerea unor secţii cu activităţi de cercetare în care sunt dezvoltate sau utilizate aplicaţii de inteligenţă artificială.

Cunoştinţele prezentate pot fi de folos şi medicilor din departamentele de informatică ale spitalelor (şi ale altor unităţi medicale mari), deoarece asemenea aplicaţii pot fi introduse cu bune rezultate în sistemele informatice de spital. Pot fi secţii care ar utiliza în mare măsură asemenea aplicaţii.

În viitorul apropiat pot fi şi medici care să lucreze în firme care asigură asistenţa tehnică pentru sisteme informatice ale cabinetelor medicale.

În domeniul învăţământului cunoştinţele prezentate ar putea fi de folos în special pentru formarea în domeniul informaticii medicale. Din ce în ce mai important va fi că unele aplicaţii cu comportament inteligent pot fi deja folosite în scop didactic, sau pentru dezvoltarea aplicaţiilor medicale de uz didactic.

Autorul

Descarcă ediţia online – gratuită – a lucrării Sisteme-Multiexpert medicale, autor Dr. Mircea-Novac Ştefănescu

ISBN 978-606-577-205-2

You must be logged in to post a comment.