Domenii | Autori

Arhiva

Amintiri din Institutul de Cercetări și Proiectări în Telecomunicații (1957-1989), autor colectiv

Ne-am hotărât să facem un bilanț al muncii de început de drum în viața profesională, așternând gândurile izvorâte din memoria noastră, a fiecaruia, mărturisindu-ne amintirile din întreaga perioadă petrecută împreună.
Este greu de imaginat azi că specialiștii acestui Laborator și Institut au putut, într-o perioadă istorică relativ scurtă, prin studiile și cercetările lor, să pună bazele unei ramuri industriale de fabricare a unor echipamente de transmisiuni telefonice. Începand cu studiul și realizarea unor componente electronice, până la studiul și elaborarea unor echipamente de o complexitate deosebită, cum ar fi echipamentele cu multiplexare analogică de 2700 căi sau digitale de 120 căi.
Autorii trăiesc în prezent în România, precum și în Germania, Suedia, Canada și S.U.A., și sunt specialiști apreciați, care n-au uitat că în cadrul Laboratorului s-au pus bazele pregătirii lor profesionale.
Am fost colegi și prieteni cu toții de la începutul carierei noastre, continuând cu anii de formare profesională și totodată și cei mai rodnici și mai frumoși ani, anii tinereții.
Acum gândurile noastre s-au reîntâlnit prin imortalizarea a ceea ce nu ne-a despărțit niciodată – profesia, și mai ales, amintirea plăcută a eforturilor și realizărilor din laboratorul de transmisiuni telefonice.

Lecturați gratuit Amintiri din Institutul de Cercetări și Proiectări în Telecomunicații (1957-1989), autor colectiv

Lucrarea poate fi citită online doar în Librăria Scriitorilor (www.librariascriitorilor.ro).

ISBN 978-606-30-0587-9

You must be logged in to post a comment.