Domenii | Autori

Arhiva

Corelaţia între densitatea motrică, densitatea pedagogică şi densitatea funcţională, în diferite tipuri de lecţie de educaţie fizică şi în diferite condiţii, la clasele a III-a şi a IV-a de la Școala gimnazială

Pornind de la necesitatea continuei îmbunătăţiri a educaţiei fizice, a lecţiei de educaţie fizică, prezenta lucrare doreşte să vină în sprijinul profesorilor în efortul lor de perfecţionare a metodicii.
Dincolo de unele diferenţe de denumire, multe idei converg în a recunoaşte că densitatea trebuie urmărită în mod egal şi constant pe parcursul tuturor verigilior, devenind una din condiţiile indinspensabile dorite.
Densitatea nu înseamnă “a comprima” verigi, metode, mijloace ci priveşte direct starea elevului “în mişcare”, conducerea acestuia de a fi permanent conectat în acţiune, este instrumentul de măsurare şi de dirijare a învăţării.

Descărcaţi gratuit Corelaţia între densitatea motrică, densitatea pedagogică şi densitatea funcţională, în diferite tipuri de lecţie de educaţie fizică şi în diferite condiţii, la clasele a III-a şi a IV-a de la Școala gimnazială “Alexandru Colfescu” – Alexandria, autor Mihaela Angelica Bratu.

Lucrarea este protejată la copiere şi imprimare şi poate fi deschisă de 10 ori.

ISBN 978-606-671-833-2

You must be logged in to post a comment.