Domenii | Autori

Arhiva

Soft educațional aplicat în cadrul orelor de limba engleză - învățământul liceal, autor Alina-Arșaluis Crețu


Problema violenței școlare trebuie și poate să devină o reflecție pentru toți cei care sunt implicați în actul educațional al elevului. Fie că suntem profesori sau părinți este foarte important să ne dăm timp de gândire în ceea ce privește atât violența școlară cât și combaterea acestei probleme des întâlnite.

Trăim în era tehnologiei informaţiei. Suntem înconjuraţi de publicitate, ce descrie modul în care calculatoarele pot duce profesorii şi elevii în fascinanta lume multimedia. Trecem printr-o perioadă care a condus la o resetare a modului tradițional de predare și învățare, iar digitalizarea a preluat controlul și în educație. Cum putem păstra echilibrul între învățământul tradițional și școala virtuală de azi, fără a pierde interesul elevilor ci dimpotrivă? Site-ul meu are scopul de a răspunde la această întrebare printr-o analiză mai atentă a noilor metode multimedia în predarea limbii engleze. Totul a pornit odată cu școala online, când a trebuit să îmi țin elevii motivați și să îmi regândesc procesul instructiv-educativ astfel încât toate materialele folosite în sala de clasă să treacă în mediul virtual.

Lecturați gratuit Soft educațional aplicat în cadrul orelor de limba engleză – învățământul liceal, autor Alina-Arșaluis Crețu

Lucrarea poate fi citită online doar în Librăria Scriitorilor (www.librariascriitorilor.ro).

ISBN 978-606-30-4262-1

You must be logged in to post a comment.