Domenii | Autori

Arhiva

Încălzirea locală, panouri termo-aerosolare, centrale peleți, autor Prof. ing. Japalela Tamara Veronica

E timpul să fim ECO, să gândim de două ori înainte de a face ceva, iar când o facem să fie ECOlogic, să fie ECOnomic și să aibă ECOu și asupra celorlalți.
Și putem începe chiar acum…
Să ne obligăm la o viață ECOnomică, să avem o conduită ECOlogică, pentru a ne ajuta pe noi înșine să supraviețuim în confruntarea pe viață și pe moartea pe care o ducem tot cu noi….
Pentru că poluarea afectează sănătatea, produce pagube materiale, pierderea forței de muncă, duce la schimbări climatice ireversibile, afectează agricultura și producția de alimente, iar curentul electric consumă cea mai mare sumă de bani, mi-am propus ameliorarea acestora, prin schimbări ECOlogice și ECOnomice în unitatea de învățământ preuniversitar din localitatea Roznov.
Soluțiile propuse vor putea duce la diminuarea cheltuielilor, la creșterea gradului de confort al tuturor persoanelor ce își desfășoară activitatea zilnică în areal, dar și celor ce locuiesc în apropiere, prin reducerea emisiilor de CO2 ce se degajă zilnic urmare la arderea combustibilului solid.

Lecturați gratuit Încălzirea locală, panouri termo-aerosolare, centrale peleți, autor Prof. ing. Japalela Tamara Veronica

Lucrarea poate fi citită online doar în Librăria Scriitorilor (www.librariascriitorilor.ro).

ISBN 978-606-30-0724-8

You must be logged in to post a comment.